Hoe kunt u Radio Immanuël ondersteunen ?

Begunstigde Organisatie

 • Houder van de rekening:
     RK BISDOM RADIO IMMANUEL
 • Adres:
     MGR.WULFINGHSTRAAT # 2
 • Plaats:
     PARAMARIBO - SURINAME
 • Rekeningnummer:
     SRD 76.73.752   /  EUR  76.74.600
 • Naam v.d. Bank:
     De Surinaamsche Bank N.V.

Heeft u een financiële meevaller gekregen en wilt u graag dat Radio Immanuël daarin deelt? Wordt donateur en ondersteun de uitzendingen met een maandelijkse of eenmalige financiele schenking. 

U kunt ook tijd doneren. Het team van Radio Immanuël bestaat voor een belangrijk deel uit vrijwilligers. Zonder hen zou het werk van Radio Immanuel geen doorgang kunnen vinden. Wij zijn altijd op zoek naar extra krachten, want Radio Immanuël groeit!

Help mee Radio Immanuël te promoten bij uw vrienden en familie. Gods liefde is voor íeder mens. Radio Immanuël wil deze boodchap van Gods liefde aan zo veel mogelijk mensen verkondigen.

Vindt u het belangrijk dat Radio Immanuël blijft bestaan in Suriname en gunt u anderen ook deze wekelijkse ontmoeting met God? Neem dan vandaag het besluit om dit missionaire werk te ondersteunen.

Met dit radiostation wil het Rooms-Katholiek Bisdom bijdragen aan de geestelijke en morele vorming van onze samenleving via radio en krant. Wij willen met onze boodschap, die gebaseerd is op het evangelie van  Jezus Christus, op de eerste plaats elke mens aanspreken en uitnodigen tot het ontwikkelen en verheffen van onze samenleving, waarbij waarden als liefde, vrede, solidariteit, gerechtigheid en eenheid de idealen zijn waar wij allen naar streven.

Door uw bijdrage te storten op onze rekening, helpt u mee aan het missionaire werk van Radio Immanuël.

Begunstigde Organisatie

Houder van de rekening:
  RK BISDOM RADIO IMMANUEL
Adres
  MGR. WULFINGHSTRAAT # 2
Plaats:
  PARAMARIBO - SURINAME
Rekeningnummer
  SRD 76.73.752   /  EUR  76.74.600
Naam v.d. Bank
  De Surinaamsche Bank N.V.

De medewerkers van Radio Immanuel zijn heel blij met uw gebed ter bemoediging van Gods werk. Zonder Gods leiding kunnen wij zijn werk niet doen!

Hartelijk dank voor uw liefdegave!

"Het Radio Immanuël Team"